Cafe

DSC_7936

Schuif aan in ons sfeervolle cafe

U bent welkom in het gezellige café van Het Badhuis! Lekker bij de open haard, aan een tafeltje bij het raam of aan de leestafel.  Deze grote tafel is ideaal om te mijmeren, door de aanwezige kranten en tijdschriften te bladeren of om te borrelen. Ook de allerkleinste gasten vermaken zich uitstekend bij Het Badhuis. Er valt dan ook genoeg te beleven in de kinderhoek.

Gratis en snelle WiFi zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent bij ons.

Wij bieden een ruim assortiment aan dranken, zoals de biologische sappen van Schulp of bijvoorbeeld de Organic Gingerbeer, naast de gewone frisdranken. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan speciaalbieren op de tap of op fles. (o.a. van Brouwerij t IJ en van BRUUT). Alle wijnen worden ook per glas geschonken. Het personeel vertelt u hier graag en enthousiast meer over.

Om de trek te stillen hebben wij lekkere taarten, muffins en brownies. Deze kunnen gedurende de gehele dag besteld worden, dit geldt ook voor de snacks.

De terrasverwarmers zorgen ervoor dat ook op koude dagen het goed vertoeven is op de patio. Zo kunt u comfortabel buiten zitten voor een frisse neus of voor het opsteken van een sigaret.

Graag tot ziens in ons gezellige café!

Maandag – donderdag geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur
Vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 uur tot 03:00 uur