Groepen

IMG_20161022_152301

Borrelen, feesten en eten met een groep in Het Badhuis

Het monumentale pand van ’t Badhuis is ook een uitstekende locatie voor grotere gezelschappen om te borrelen, te feesten en om te eten.

Borrelen: wij reserveren graag een plek voor u in ons gezellige café. Staand of zittend.. van appeltaartparty tot drankgelag, u bent welkom! Onze uitgebreide snackkaart biedt uitkomst aan de hongerigen onder u.

Feesten: Ook dit kan in ons café. Wilt u het rijk voor u alleen? Dan biedt de sfeervolle bovenruimte uitkomst. U kunt uw eigen muziek draaien, een dj de ruimte laten omtoveren tot een grote dansvloer of ons uw muziek laten verzorgen. Heeft u een idee over de invulling van de avond? Wij denken graag met u mee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen of u een barman wilt of dat u zelf de drankjes inschenkt.

Eten: Als u met 10 personen of meer bij ons wilt komen eten, dan horen wij dat graag van tevoren van u. Wij bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit een shortlist van onze menukaart. Vanaf 10 personen is het mogelijk om als voorgerecht voor anti-pasti te kiezen. Mooie schalen met een selectie aan verschillende voorgerechten zorgen voor dat extra feestelijke tintje.